Sporočilo

Za otroke

V »Nosorogov športni svet« se lahko vključijo otroci od 6. do 9. leta in od 10. do 12. starosti. Otroci, se preko celega šolskega leta spoznavajo z različnimi športi, si pridobijo čim več gibalnih informacij in se preprosto zabavajo v družbi sovrstnikov.


Program poteka v treh starostnih skupinah. Za najmlajše smo program zasnovali tako, da otrok lahko vadi v navzočnosti staršev, saj se ob tem počuti najbolj varnega. Tako bo iz tedna v teden postajal bolj spreten, močan, hiter, vzdržljiv in vedno več gibalnih nalog bo opravil samostojno.

Starejši otroci pa se seznanijo z žogo (košarko, nogometom, rokometom), žogico (mini tenis, badminton, baseball, hokej), družabnimi igrami, elementi gimnastike, atletike in z rolanjem, drsanjem, smučanjem, plavanjem in plesnimi igrami…

Otroci se naučijo vztrajnosti, discipliniranosti, natančnosti, zaupanja vase, strpnosti, potrpežljivosti, zdrave tekmovalnosti in spoznanja, da se je potrebno potruditi, če hočemo doseči cilj. Postanejo ponosni na svoje razvijajoče se sposobnosti in gibalno znanje.

 

KJE 
V OŠ Trzin, vsako sredo med 17 in 19 uro - poudarek je na gimnasti, v Šp. Domžale (drsališče, bazen, fitnes na prostem za Kamniško Bistrico in Ten Ten center), na Krvavcu, Bodentalu in v Nassfeldu.

 

CENA

članarina za eno leto – 5 EUR
vadnina:

Odvisno od programa in obsega programa (od 33 do 490 euro)